De Zeven Heuveltjes

Accommodaties

  • Safaritenten
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Volledig ingericht
  • Luxe chalet

Onze accommodaties 

Huur een accommodatie op onze camping

Camping de Zeven Heuveltjes is uiterst geschikt voor het huren van een accommodatie voor uw vakantie op een camping. Er is keuze uit verschillende accommodaties. Wilt u graag met uw gezin op vakantie? Dan hebben wij mooie safaritenten waar u tot 6 personen kunt verblijven of een luxe chalet waar u tot 4 personen in kunt overnachten.

Bij Camping de Zeven Heuveltjes verblijft u te midden van de schitterende bossen en heide op het Hondsrug gebied. Kom genieten van de mooie omgeving en natuur en huur  een accommodatie op onze camping!  

Accommodaties op gezellige familiecamping

Onze familiecamping is gelegen in een bosrijke omgeving en er zijn verschillende accommodaties te huur. Camping de Zeven Heuveltjes is een gezellige familiecamping waar van alles te beleven is voor jong en oud. Zo worden er in de vakantieperiodes leuke activiteiten georganiseerd, kan er heerlijk gezwommen worden in het verwarmde buitenzwembad die van ongeveer 1 mei tot 15 september geopend is en zijn er vele speeltoestellen. En de dag kan begonnen worden met heerlijke verse broodjes. Dat is pas genieten op deze gezellige familiecamping in een accommodatie!