De Zeven Heuveltjes

Accommodaties

  • Safaritenten
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Volledig ingericht
  • Stacaravans

Nieuw in 2023: verblijf in onze accommodaties

U kunt vanaf nu boeken in een nieuwe accommodatie op onze mooie camping! 


Zoekt u de gezellige sfeer van een camping, maar viert u graag vakantie met iets meer luxe en comfort? Kies dan voor een verblijf in één van de accommodaties op Camping de Zeven Heuveltjes in Ees.

In onze stacaravans en safaritenten kan uw vakantie gelijk beginnen. De accommodaties op onze familiecamping zijn centraal gelegen en voorzien van alle faciliteiten. 

Wij helpen u graag genieten op onze prachtige camping in het mooie Hondsruggebied in Drenthe! 

 

Bekijk hieronder onze accommodaties 

 

Huur een accommodatie op onze camping

Camping de Zeven Heuveltjes is uiterst geschikt voor het huren van een accommodatie voor uw vakantie op een camping. Er is keuze uit verschillende accommodaties. Wilt u graag met uw gezin op vakantie? Dan hebben wij mooie safaritenten waar u tot 6 personen kunt verblijven of een luxe chalet
Gaat u met zijn tweeën op vakantie dan kunt u bij ons een mooie stacaravan huren. Maar uiteraard kunt u ook één van onze andere accommodaties huren op de camping. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Accommodaties op gezellige familiecamping

Onze familiecamping is gelegen in een bosrijke omgeving en er zijn verschillende accommodaties te huur. Camping de Zeven Heuveltjes is een gezellige familiecamping waar van alles te beleven is voor jong en oud. Zo worden er in de vakantieperiodes leuke activiteiten georganiseerd, kan er heerlijk gezwommen worden in het verwarmde buitenzwembad die van 1 mei tot 15 september geopend is en zijn er vele speeltoestellen. En de dag kan begonnen worden met heerlijke verse broodjes. Dat is pas genieten op deze gezellige familiecamping in een accommodatie!