De Zeven Heuveltjes

Camping in Drenthe

  • Rust & Ruimte
  • Kom volledig tot rust
  • Vele faciliteiten
 

Camping in Drenthe


Bent u op zoek naar een camping in Drenthe? Dan bent u bij Camping de Zeven Heuveltjes op de goede plek!

Camping de Zeven Heuveltjes is prachtig gelegen in het Hondsruggebied in Drenthe. Wij zijn een kleinschalige, groene camping midden in de natuur en de bossen. Op onze camping in Drenthe vindt u gastvrijheid, sfeer, rust en ruimte. 

Naast de ruime kampeerplaatsen hebben wij ook diverse accommodaties in de verhuur voor een heerlijke vakantie. Zo geniet u wel van een comfortabele vakantie op een camping in Drenthe, maar zonder iets op te zetten. 

Onze camping is een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Vanaf de camping zijn er vele routes te maken door het mooie Drenthe! 

 
 

Faciliteiten camping in Drenthe
 

Op onze gastvrije camping in Drenthe zijn vele faciliteiten waar u als gast gebruik van kunt maken. Zo is er een verwarmd buitenzwembad met een peuterbad voor de kleintjes. 
Ook is er een grote speeltuin voorzien van vele speelattributen maar er is ook een speelveld met airtrampoline.
Het verwarmde sanitairgebouw is voorzien van douches, toiletten, wasruimtes, kinderafdeling en babyroom. 

Al met al, vele faciliteiten op onze camping in Drenthe! 

 

Kamperen op Camping de Zeven Heuveltjes

Kamperen in Drenthe op Camping de Zeven Heuveltjes betekent genieten van de rust, ruimte en natuur. Onze kampeerplaatsen liggen namelijk midden op het Hondsruggebied. Naast luxe en comfort geniet u ook van alle faciliteiten op de camping.

Onze kampeerplaatsen zijn allen voorzien van eigen watertappunt, waterafvoer, tv aansluiting en gratis Wifi. En hebben de beschikking tot 10 ampére elektra. Alle plaatsen liggen centraal op de camping en dichtbij de faciliteiten.

  • Verwarmd sanitairgebouw met wasserette
  • Gratis wifi
  • Vele speelfaciliteiten voor kinderen
  • Ruime comfortplaatsen voor het kamperen
  • Ook zijn er seizoenplaatsen op de camping