De Zeven Heuveltjes

Hemelvaart en Pinksteren

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe

Kom kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in het mooie Drenthe bij ons op de camping. 
Deze weekenden zijn ideaal om het kampeerseizoen in te luiden en te genieten van het heerlijke voorjaar. De omgeving van Camping de Zeven Heuveltjes leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten.
En tijdens Hemelvaart en Pinksteren is er op de camping ook genoeg te beleven en worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Onze ruime kampeerplaatsen bieden veel comfort en met de speelveldjes in de buurt hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. 

Reserveer gauw uw kampeervakantie tijdens Hemelvaart en Pinkster 2024! 

 

Hemelvaart en/of Pinksteren vieren in Borger

Kies voor een vakantie tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren in Borger, bij Camping de Zeven Heuveltjes. De camping biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Er zijn meerdere arrangementen voor Hemelvaart en/of Pinksteren. Zo kunt u er een extra lange periode van maken om een weekend voor Hemelvaart al te komen opbouwen en alvast een beetje sfeer te komen proeven en een weekend na Pinksteren weer afbouwen. Zo kunt u uitgebreid genieten van Hemelvaart en Pinksteren. 

Er zijn genoeg bezienswaardigheden en activiteiten tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren in de omgeving van de camping en van Borger. 

 
  • Ruime comfortplaatsen
  • Het arrangement is inclusief water en elektra
  • Een speeltuintje in de buurt
  • Dichtbij alle faciliteiten
  • Het verwarmde buitenzwembad is geopend
  • Uw trouwe viervoeter is van harte welkom
  • Er worden leuke activiteiten georganiseerd op de camping
  • Gratis wifi op de camping

Een accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren

Wij beschikken niet alleen maar over kampeerplaatsen, ook kunt u bij ons een luxe accommodatie huren tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren. 
Onze safaritenten en chalets/stacaravans zijn volledig ingericht en voorzien van eigen keuken en sanitair. Ze staan verdeeld over de camping op mooie centrale plaatsen en in de buurt van alle faciliteiten.

Ervaar dus het heerlijke campinggevoel met alle luxe zonder iets op te moeten bouwen! Bij ons kunt u een heerlijke accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren!