De Zeven Heuveltjes

Kindercamping Drenthe

  • Kindvriendelijke camping in Drenthe
  • Kleinschalig & overzichtelijk
  • Direct gelegen aan het bos

Kindercamping in Drenthe

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Drenthe? Dan bent u bij Camping de Zeven Heuveltjes aan het juiste adres.
Met vele speelveldjes, een grote speeltuin, verwarmd buitenzwembad met peuterbad, airtrampoline en leuke activiteiten in de vakantieperiodes vermaken de kinderen zich helemaal op deze leuke kindercamping. En natuurlijk kunnen de kinderen hun energie ook kwijt in het aangrenzende bos. Beleef een onvergetelijke vakantie op onze kindercamping in Drenthe! 

Familiecamping in Drenthe

Op welke kampeerplaats of in welke accommodatie u ook verblijft, een speelgelegenheid is altijd dichtbij op onze familiecamping in Drenthe. Camping de Zeven Heuveltjes is een leuke familiecamping voor jong en oud. Als de kinderen het naar hun zin hebben, genieten de ouders ook!
Onze camping in Drenthe is zeer kindvriendelijk en hier beleef je nog echt het buitenleven. Op de camping worden in de vakantieperiodes verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook kunnen de kinderen klimmen en klauteren in het aangrenzende bos en hun energie daar kwijt. 

Kindvriendelijke faciliteiten op Camping de Zeven Heuveltjes

  • Verwarmd buitenzwembad met peuterbad
  • Grote speeltuin om te klimmen en klauteren
  • In de vakantieperiodes worden er leuke activiteiten georganiseerd
  • Vele verschillende speelveldjes

Ontdek kindercamping de Zeven Heuveltjes

Kindercamping met zwembad

Onze kindercamping heeft ook een buitenzwembad met zout water. Op warme zomerdagen maar ook als het iets koeler is, is het heerlijk vertoeven in het zwembad op onze kindercamping. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad aanwezig.

Dankzij de centrale ligging in Nederland, biedt ook de omgeving van Camping de Zeven Heuveltjes de mogelijkheid voor leuke dagjes uit met de kinderen. Neem ze mee voor een dagje Wildlands in Emmen of bezoek het Hunebedcentrum in Borger. En neem aan het eind van deze dag een verfrissende duik in het zwembad op onze kindercamping.