De Zeven Heuveltjes

Seizoenplaats op camping

Seizoenplaats op camping

Gezellige familiecamping in Drenthe

Op dit moment zijn er geen seizoenplaatsen meer vrij in 2024 op Camping de Zeven Heuveltjes. Voor vragen hierover kunt u ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen! 

Een seizoenplaats is de plek voor een heerlijke vakantie. 
Alle plaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van alle luxe die u mag verwachten. De seizoenplaatsen vindt u op open velden of als u kiest voor meer privacy hebben wij mooie beschutte plaatsen tussen de bomen. 
Als u kiest voor een seizoenplaats op Camping de Zeven Heuveltjes kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn. 
U wandelt zo vanaf uw seizoenplaats de camping af voor ontspannen wandelingen door de bossen. Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom!

 
  • 10 ampére stroom
  • Water aan-en afvoer bij uw plaats
  • Gratis wifi
  • Honden zijn welkom op de camping
  • Auto bij uw kampeerplaats
  • Gebruik maken van uw plaats van 1 april tot 1 oktober
 
 

Seizoenplaats op camping in Drenthe

Met een seizoenplaats op camping in Drenthe heeft u alle tijd en ruimte om de oerprovincie van Nederland te ontdekken! 

Drenthe kent prachtige natuurgebieden met heide, bossen en weide. Ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. In de omgeving zijn daarnaast veel leuke steden, dorpen en activiteiten te doen vanaf onze camping in Drenthe.

Seizoenplaats of voorseizoenplaats op camping

Vindt u het hele seizoen kamperen net iets te lang? Het is ook mogelijk om voor een kortere periode een seizoenplaats of voorseizoenplaats te reserveren. 
Of voor een aantal weken kamperen is ook mogelijk, zie onze arrangementen.  

 
 

Activiteiten op camping 

Tijdens uw seizoenplaats op de camping mag iedereen mee doen met de activiteiten op de camping die georganiseerd worden door ons. 
Zo worden er leuke activiteiten tijdens Pasen, in de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie georganiseerd op de camping.Voor ieder is er wat wils aan activiteiten op camping.