Waar ligt de camping?

“De Zeven Heuveltjes” naar Borger, Exloo of Odoorn is ca. 4 km. Naar Emmen ca. 15 km.

hunebedVanaf de camping kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken in de uitgestrekte natuur en vele bezienswaardigheden bezoeken en bewonderen. In de nabije omgeving bevinden zich bijvoorbeeld een aantal hunebedden, waaronder het grootste hunebed van Nederland.

schapenTevens zou u o.a. een bezoekje kunnen brengen aan: Het  HunebedCentrum in Borger, het Boomkroonpad in boswachterij Gieten-Borger, de schaapskooi en Kabouterland in Exloo, Theehuis “Poolshoogte” in boswachterij Odoorn, Tuinbeeldenboerderij in Schoonloo, keramiektuin en galerie Harwi in Eesergroen, openluchtmuseum “Ellert en Brammert” in Schoonoord, Wildlands in Emmen, diverse musea, galerieën en tuinen, zie hiervoor drenthekunstbreed.nl,  en niet te vergeten de zomerfeesten die in vele dorpen worden gehouden.

In Ees vindt u de Country Golf club, waar u kunt spelen en genieten op een 18 holes Short Golfbaan.  In Borger is een subtropisch zwembad en in Exloo vindt u een openlucht zwembad. In de omliggende bossen zijn diverse zwemplassen.
In de directe omgeving zijn ook diverse eetgelegenheden te vinden.wildlands

Er zijn dus redenen genoeg om uw vakantie door te brengen op camping “De Zeven Heuveltjes”.

U bent bij deze van harte uitgenodigd.