De Zeven Heuveltjes

Chalet 005

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Ees
 

Voorzieningen

  1. Inclusief WiFi
  2. Aan bosrand
  3. Parkeren bij plaats
  1. Verwarmd buitenzwembad
  2. Fietsverhuur
  3. Rookvrij
  1. Huisdiervrij
  2. Broodjesservice (vakantieperiodes)
  3. Activiteiten georganiseerd (vakantieperiodes)
 

Omschrijving

Geen eigen kampeermiddel maar wel graag op een camping vakantie vieren? Dat kan in dit mooie ruime chalet!Chalet 005 is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het chalet staat op plaats 5 op de camping en is van alle gemakken voorzien. Zo is er de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet, ruime keuken, 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en één slaapkamer over 2 losse bedden, deze is geschikt voor kinderen. Ook is de inventaris compleet en kun je bij aankomst dus gelijk genieten van je vakantie! 

Het is heerlijk vertoeven in deze ruime chalet met open keuken. Het chalet is voorzien van een ruime tuin met een heerlijk zit gedeelte met afdak. Ook staat er een schuurtje naast het chalet waar de fietsen in kunnen staan.  

Chalet 005 is rook- en huisdiervrij. 

Kom genieten van de prachtige omgeving gelegen tussen de bossen. Vanaf de camping wandel je zo de bossen in of maak je mooie fietsroutes!
De camping is zeer geschikt voor jonge kinderen, er worden in de vakantieperiodes activiteiten georganiseerd en er is ruimt voor veel speel- en zwemplezier!

Kortom: een ontspannen en gezellige vakantie om nooit te vergeten bij ons op de camping!